طرز تهیه بورک میگو

بدون دیدگاه

بورک میگو

بورک میگو غذایی دریایی به شکل خمیر است که دارای طعم بسیار خوبی است.

 مواد لازم برای بورک میگو

خمیر یوفکا :2 عدد

میگو :20 تا 25 عدد

نمک :نصف قاشق چایخوری

گوجه گیلاسی :10 عدد

فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری

آب لیمو:2  قاشق غذاخوری

روغن :2 قاشق غذاخوری

بورک میگو

طرز تهیه بورک میگو

دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می کنیم.

آب لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می ریزیم و حرارت می دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می ریزیم و هم می زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.

سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می پیچیم و بعد در روغن سرخ می کنیم.

می توانید رول ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم مرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتی گراد می باشد.
بورک میگو

نکات تکمیلی در مورد بورک میگو

بورک میگو جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بورک میگو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار